klasik topuklu bot Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Taba nitelik giysi modelleri beyninde taba deri giysi modellerinden taba rengi süten elbiseye denli sağlam çok alternatif bulunmaktadır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem muavenetı ile şekildeki kadar kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan alan şekilde çruhsat.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri ilişkilerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Müft.

Taba ayakkabı modelleri, bando elbise altına ayakkabı, gnamlık pantolon şeşna ayakkabı ve büro kombini şeşna ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Karşılıksız.

Derece: Taba rengi ayakkabı ile kombinler kuruluşlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık parafin, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi üzere renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun delme yahut taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Başkaca şeffaf topuk içinde konum vadi ışıltılı ve parlayan aksesuarlar, bota ayrı bir hava katmaktadır. 

Bu senenin trendleriyle kovboy çizmelerinizi kombinleyerek şıklığınızı bir etap öteye taşıyabilirsiniz.

Giyim vadiında farklı biçimlerde tasarlanan kıyafetleri tamamlamak ciğerin sıklıkla tercih edilen botlar ve çizmeler, hem erkeklerin hem de kadınların beğenisini toplar. Kadın, erkek bot seçenekleri dönem içerisinde trok göstererek sunulmaya devam eder. Bağ bozumu ve kış aylarında ayakların hamam kalmasına yardımcı olan ürünler renk ve manken bakımından başkalık gösterir.

Boş bir kağıdı yere kucak, tabanğınızı üstüne taba bot kombinleri koyduktan sonrasında bir çeşit sayeı ile şekildeki üzere kıç baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan sade şekilde çdestur.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi boy etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete ahenk sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde dört başı mamur bir şıklığa ulaşmanızın en muhik adresi!

Kanatınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin çalışmalenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan esaskaca şahsi data istem edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data işleme politikamızda ve ışıklandırma metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page